OBJEDNAT ONLINE
Petrská,  Praha 1
+420 606 313 664

Průběh Nuru masáže

Co je Nuru?

Slovo NURU pochází z japonštiny a znamená kluzký, mazlavý. Což je hlavní vlastnost speciálního NURU gelu vyráběného v Japonsku z mořských řas.

Gel má hustou konzistenci – vzhledově zhruba podobnou jako lubrikanty. Nevysychá - nelepí, ale krásně klouže. "Hmota" je rozpustná ve vodě, proto se nemusíte bát, že budete odcházet "umaštění" jako po masáži olejové. Nuru gel není olej.

Průběh Nuru masáže...

Začneme důkladnou mýdlovou masáží ve sprše. Masérka namydlí a lehce promasíruje každý centimetr Vašeho těla. Vy jí to samozřejmě můžete oplatit. Osuší si Vás a masáž může začít.

Masírujeme na vyhřívané podložce s nepropustným potahem. Samotná masáž probíhá tělo na tělo, pomalými, klouzavými pohyby, místy i celou vahou masérčina těla. Že Vás zalehne, se vůbec bát nemusíte. Těžko představitelné, musíte to zažít, extrémní kluzkost gelu umožňuje jiné vnímání hmotnosti, doteku, tlaku.

Zakončení masáže...

Jak určitě víte, náš podnik má jasné pravidlo – ne sex (ani orální). Tohle pravidlo platí i pro naše Nuru masáže. Každopádně, co není zakázáno, je povoleno. Takže jestli máte speciální přání, nebo tajný sen, nebojte se nám ho svěřit. Je pouze na rozhodnutí konkrétní masérky, co vše Vám umožní prožít...

Foot job

Nejen pro milovníky holých, krásně upravených, dámských nožiček. Ale třeba i v sexy..

Průběh erotické masáže

Abyste si naši erotickou masáž mohli dopřát, je potřeba se objednat. To lze pouze zavoláním na jedno z našich telefonních čisel a nebo online...

Proč jít na erotickou masáž právě k nám?

Kvalifikovaná erotická masáž s přidanou hodnotou. Útulné masážní místnosti, velmi osobité a milé slečny jsou zárukou...

Masáž prostaty

Druh masáže, opředený zvláštní atmosferou. Moc se o ní nemluví a případná chuť masáž prostaty vyzkoušet, je ...

Objednávky
+420 606 313 664

Erotické masáže Hanka
 
Česky English
+420 606 313 664
MENU