OBJEDNAT ONLINE
Petrská,  Praha 1
+420 606 313 664

Masáž prostaty

Druh masáže, opředený zvláštní atmosférou. Moc se o ní nemluví a případná chuť masáž prostaty vyzkoušet, je okamžitě zaplašena faktem, že se k tomuto orgánu přistupuje análním otvorem. Přitom to vůbec není tak hrozné, jak se na první pohled zdá. I toto místo má spoustu nervových zakončení, které dokáží vyvolat vlnu příjemných pocitů. To chceme, že? :)

O prospěšnosti masáže prostaty nemusíme dlouho diskutovat. Prostata je orgán, který dokáže přinášet radosti i starosti. Masáž dokáže být prevencí, tak proč nezačít hned? Navíc když je to tak příjemné... asi ne bezdůvodně se tomuto "místu" říká mužský bod G. Masáží prostaty Lze ovlivnit né jen kvalitu erekce ale i množství a složení ejakulátu.

Je několik možností, jak ke stimulaci prostaty přistupovat. Ta nejlehčí, mnohdy automatická je zdravý pohyb a pravidelný sex :) Stimulaci prostaty zvládnou i aktivované svaly pánevního dna. To jsou možnosti, které musíte zvládnout sami :) My můžeme nabídnout cílenou masáž prostaty. Buďto nepřímým způsobem stimulací hráze (k análnímu pronikání nedochází), nebo přímým působením přes stěnu konečníku. Poslední varianta je jistě ta nejobávanější.

Ti, kteří přímou masáž prostaty zažili a líbila se jim, vědí své :) Žena prožitek a rozdíl mezi zmiňovanými variantami asi popsat nedokáže.

Všem začátečníkům bych doporučovala, aby s testováním začali sami. Abyste si přímou masáž prostaty dokázali opravdu užít, je důležité zvyknout si na pocit, který se může výrazně podobat nutkání si odskočit. Věřte, že i tenhle pocit se rozplyne a promění v slast :) Pro "ostřílené mazáky", milovníky klasické masáže, která probíhá něžně se pohybujícím prstem, můžeme nabídnout alternativu - erotickou pomůcku.

Na závěr bych neměla opomenout hygienu a bezpečnost. Masáž prostaty standardně probíhá prstem, v latexové rukavici, s dostatečným množstvím lubrikantu. Pak se minimalizuje šance poranění třením, či nehtem. Pokud chcete mít perfektní pocit, přijďte na tuto masáž již “připraveni”. Ovšem není to podmínkou. Jestli nemáte problém se zažíváním a víte, že jdete "naprázdno", není potřeba zvláštní přípravu.


Hanka15. 9. 2024

Zpět na články



Objednávky
+420 606 313 664

CM Klub Praha
 
Česky English
+420 606 313 664
MENU