ONLINE ORDERS
Petrská street,  Prague
+420 606 313 664

Prostate massage

Druh masáže, opředený zvláštní atmosferou. Moc se o ní nemluví a případná chuť masáž prostaty vyzkoušet, je okamžitě rozmetána na cucky argumentem přístupu k tomuto orgánu. Přitom to vůbec není tak hrozné, jak to na první pohled vypadá.

O prospěšnosti masáže prostaty nemusíme moc dlouho diskutovat. O své anatomické dispozici všechni muži určitě taky vše vědí :) Proto bych ráda zmínila, jen pár drobností a zkušeností...

Prostata je orgán, který dokáže přinášet radosti i strasti. Masáž dokáže být prevencí, tak proč nezačít hned? Navíc když je to tak příjemné... asi ne bezdůvodně se tomuto "místu" říká mužský bod G. Masáží prostaty ovlivníte né jen kvalitu erekce ale i množství a složení ejakulátu.

Je několik možností, jak k masáži prostaty přistupovat. Ta nejlehčí, mnohdy automatická je zdravý pohyb a pravidelný sex :) Stimulaci prostaty zvládnou i aktivované svaly pánevního dna. S tohle možností Vám nepomůžeme :) My můžeme nabídnout cílenou masáž prostaty. Buďto nepřímým způsobem stimulací hráze (k análnímu pronikání nedochází), nebo přímým působením přez stěnu konečníku. Poslední varianta je jistě ta nejobávanější.

Ti, kteří přímou masáž prostaty zažili a líbila se jim, vědí své :) Žena prožitek a rozdíl asi popsat nedokáže. Možná jste se setkali i s nepříjemnou nebo dokonce bolestivou variantou. Tato masáž může bolet, nebo být nepříjemná, jen v případě, že máte nějaký zdravotní problém, nebo se provedla špatně – nešetrně, rychle, silou, dlouhými nehty nebo dokonce "nasucho".) Všem začátečníkům bych doporučovala, aby s testováním začali sami. Abyste si přímou masáž prostaty dokázali opravdu užít, je důležité zvyknout si na pocit, který se může výrazně podobat nutkání si odskočit. Věřte, že i tenhle pocit se rozplyne a promění v slast :)

Pro "ostřílené mazáky", milovníky klasické masáže, která probíhá něžně se pohybujícím prstem, můžeme nabídnout alternativu - erotickou pomůcku.

Na závěr bych neměla opomenout hygienu. Masáž probíhá v latexové rukavici, s dostatečným množstvím lubrikantu. Z Vaší strany - na tuta masáž, byste měli přicházet připravení. Pokuď nemáte problém se zažíváním a víte, že jdete "naprázdno", není potřeba zvláštní příprava. V opačném případě je na místě promyslet, jestli tuto procedůru nenechat najindy.

The process of Erotic massage

To enjoy our erotic massage, it is necessary to make an appointment. You can call one of our phone numbers or do it online, in case you are a client...

Why to try our Erotic massage?

We provide professional massages with added value. Our cozy massage rooms and very stylish and lovely ladies ensure an exceptional quality experience.

Orders on
+420 606 313 664

Erotické masáže Hanka
 
Česky English
+420 606 313 664
MENU