OBJEDNAT ONLINE
Petrská,  Praha 1
+420 606 313 664

Průběh erotické masáže

Objednání

Abyste si naši erotickou masáž mohli dopřát, je potřeba se objednat. To lze pouze zavoláním na jedno z našich telefonních čisel a nebo online, pokud jste klientem v našem věrnostním programu. Telefon zvedají pouze masérky, proto je velmi pravděpodobné, že Vás vybraná slečna okouzlí svým hlasem už při objednání.

Před domem

Vchod je velmi diskrétně označen pouze číslem popisným. Nemusíte se tedy obávat, že než své masérce ohlásíte příchod, uvidí Vás před vchodem kolemjdoucí známý. Ten si dokonce ani na zvonku (ten nemáme) nepřečte, že se chystáte na Erotickou masáž. Jedině, že by k nám chodil taky a pak jste v tom společně :)

Jaké je naše číslo popisné? To Vám masérka poví při objednání erotické masáže.

V domě, v salonu

Velmi si vážíme Vaší důvěry! Že svěřujete své tělo, a vzhledem k povaze služby, také svou pověst právě do našich rukou. I když je erotická masáž naprosto přirozený druh relaxace, uvědomujeme si, že né všichni to takto chápou a proč zbytečně zabředávat do nepříjemného vysvětlování. Dbáme na maximální diskrétnost. Objednávky jsou tvořeny s dostatečnou časovou rezervou, abyste si nepodávali kliku s předchozím klientem. Vaše masérka Vás po celou dobu nespustí z očí, všude Vás doprovází – od vchodu, do koupelny, ...

Masážní místnost

Možná Vám příjde zvláštní, že jdete na masáž a nevídíte žádné masážní lehátko. Zanedlouho jistě oceníte, že se nemusíte skládat na stůl, ale pohodlně ulehnete na naši masážní podložku. Nebudete mít strach, že spadnete... není totiž kam. V případě, že by Vám bylo chladno, jsou naše masážní podložky vybaveny ohřevem.

Před masáží

Se s masérkou pohodlně uvelebíte v masážní místnosti. Ujasníte si druh, délku a cenu masáže, abyste v závěru nemile nepřekvapilo, že jsme při objednání něco špatně pochopily. Slečna se Vás zeptá, jestli nemáte nějaké speciální přání, nebojte se zmínit cokoliv, co neporuší naše pravidla! Vše záleží pouze na vzájemné domluvě, rády vyjdeme vstříc. Veškeré praktiky jako například foot job, masáž prostaty, ... cenu masáže neovlivňují!

Domluvili jste se na všem podstatném? Tak teď už si jen užívejte... Masérka Vám přinese občerstvení a připraví koupelnu. Je jen na Vás, jestli si dáte sprchu společnou, nebo chcete být v koupelně raději sám.

Po masáži

Tahle část je neméně důležitá. My si to uvědomujeme. Budete mít čas si jen tak poležet a chvíli si popovídat... nebo mlčet, jen se tulit. Vážně nám na minutách nesejde.

Doporučujeme abyste nezůstali jen u našeho popisu průběhu erotické masáže, ale pročetli si naše recenze. Názory reálných návštěvníků. Nebo nečtěte nic a vychutnejte si kouzlo překvapení.

Foot job

Nejen pro milovníky holých, krásně upravených, dámských nožiček. Ale třeba i v sexy..

Proč jít na erotickou masáž právě k nám?

Kvalifikovaná erotická masáž s přidanou hodnotou. Útulné masážní místnosti, velmi osobité a milé slečny jsou zárukou...

Masáž prostaty

Druh masáže, opředený zvláštní atmosferou. Moc se o ní nemluví a případná chuť masáž prostaty vyzkoušet, je ...

Objednávky
+420 606 313 664

Erotické masáže Hanka
 
Česky English
+420 606 313 664
MENU